Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

HALVALLAPELIASUT

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Mbappé saa vahvistuksen
- Messin fanit odottavat hänen paluutaan maajoukkueeseen
- Juventus voitti València 1-0 kotona
- Neymarin ja Mbappen odotetaan palaavan vahingosta
- Barcelona allekirjoittaa sopimuksen Liverpoolin kanssa
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
<< Août >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter halvallapeliasut à vos favoris
 Mbappé saa vahvistuksen Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Tämän kesän MM-kisoissa Venäjällä Mbappé loistaa, tulee yksi suurimmista pelaajista Ranskan joukkueen mestaruuskilpailuissa ja klubissa on myös Pariisin Saint-Germainin ydinluvut. Mbappén upea suorituskyky on herättänyt kaikkien osapuolten huomion ja pidetään jalkapallomaajana uudessa jalkapallomaailmassa. Fanit, joissa Jalkapallo pelipaidat ovat ylpeitä hänestä.

Nuorena alle 20-vuotiaana Mbappé on jo maailman jalkapallon kärjessä. Mbappé voidaan sanoa olevan jalkapallon maailman häikäisevämpi tähti vuonna 2018. Tämän vuoden Golden Globe -palkintoihin Mbappé painoi Messi neljäsosaan. Samanaikaisesti Mbappé voitti Copa-palkinnon myös alle 21-vuotiaille pelaajille. Monet vanhemmat toivovat, että Paris Saint-Germain pelipaita voivat olla yhtä hyviä kuin Mbappé. Kuitenkin Copa-palkinto ei täytä Mbappéta, ja tuleva Mbappé Golden Globe -palkinto voi olla vain ajan kysymys.

Mitä tulee tulevaisuuteen, luulen, että Mbappén Golden Globe -palkinto on vain ajan kysymys. Uskon, että monet fanit ovat myös suuria toiveita hänelle.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 10-12-2018 à 07h21

 Messin fanit odottavat hänen paluutaan maajoukkueeseen Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Tämän kesän MM-kisoissa Venäjällä Messi menetteli jälleen MM-kisoissa, mutta pysähtyi myös top 16: ssa, ja monet kyseenalaistivat, voiko Messi ja Messi ottaa vastuun nro 10 jalkapallo pelipaidat. Kuitenkin useammat fanit tukevat edelleen Messia kuin aina.

Kun otetaan huomioon hänen ikä ja Argentiinan maajoukkueen vahvuus, MM-kisojen pysähtyessä Messi ilmoitti, että hän on vetäytynyt Argentiinan maajoukkueesta. Monet argentiinalaiset fanit ja Messi-faneja, myös ihmisiä kaikilla elämänaloilla, odottavat Messia. Hän palasi maajoukkueeseen taistelemaan. Kuten edustaja nro 10 Argentiina world cup 2018 pelipaita, Messi on korvaamaton sydämessä fanit.

Onko Barcelonassa tai Argentiinan maajoukkueessa. Fanit aina tukevat Messi. Odotamme siis, että Messi pystyy seisomaan MM-kisoissa jälleen.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 05-12-2018 à 08h13

 Juventus voitti València 1-0 kotona Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Mestarien liigan ryhmän ottelun viidennen kierroksen painopiste keskittyi Juventuksen ja Valèncian välillä. Tämä on paljon huomiota fanit, jotka käyttävät jalkapallo pelipaidat taistelussa ryhmä ottelu Juventus voi saada.

Ensimmäisen puoliskon alkupuoliskolla Ronaldo osui ovelle 2 peräkkäisellä jalalla, mutta ei muodostunut todellista uhkaa. Molemmilla osapuolilla ei ollut edistystä alkupuoliskolla. Vammojen pysähdyksen ensimmäisellä puoliskolla València sai kulmapotkun, mutta maalivahti Szczęsny hyökkäsi. Ensimmäinen puoli oli 0-0 lukittu. Toisella puoliskolla peli, kaksi joukkuetta on säädetty, että 59. minuutin pelin yllään nro 7 Juventus pelipaita Ronaldo väärennös toimia potkaisi puolustaja pass, auttaa Mandžukić helposti työntää tavoite, Juventus1-0València. Pistemäärä 1: 0 on säilytetty pelin loppuun asti. Juventus teki ensimmäistä kertaa Mestareiden liigassa viisi peräkkäistä vuodenaikaa. Ronaldo tuli Mestarien liigan historian ensimmäinen pelaaja voittamaan 100 peliä.

Toisella puoliskolla Ronaldo oli loistava apu rangaistusalueella ja Mandžukić helposti rikki. Lopulta Juventus voitti València 1-0 kotona ja eteni etukäteen.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 28-11-2018 à 06h39

 Neymarin ja Mbappen odotetaan palaavan vahingosta Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Sekä Neymar että Mbappé loukkaantuivat tässä ottelussa kansainvälisen päivän aikana. Neymar ja Mbappé ovat kuitenkin lähellä palautumiskoulutusta. Pariisin Saint-Germainin päävalmentaja Tuchel kertoi 24. kerran haastattelussa, että kahden upseerin Neymarin ja Mbappen vammat ovat vähitellen toipumassa, ja sen odotetaan pelattavan Liverpoolia vastaanMestarien liigassa. Täällä olemme valmistaneet jalkapallo pelipaidat.

Kaksi pelaajaa, joilla on maailman korkeimmat siirtohinnat, loukkaantui kansainvälisen kilpailupäivän aikana. Neymarin diagnoosi oli oikea adductor-lihaskudos, ja Mbappéllä oli oikea olkapääjuhros. Molemmat jättivät Ligue 1 ottelun vastaan Atulouse FC 24. päivä. Mutta Tuchel sanoi, että hän toivoo, että Neymar ja Mbappé ovat tärkeässä asemassa Liverpoolin taistelussa. Verkkokaupasta myy Paris Saint-Germain pelipaita. "Heidän on parannettava joka päivä, ja on aika ennen Liverpoolia vastaan, mikä on meille hyvä asia, mielestäni heidän pitäisi pystyä pelaamaan, kun he saapuvat", Tuchel sanoi.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 26-11-2018 à 07h05

 Barcelona allekirjoittaa sopimuksen Liverpoolin kanssa Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Kun Suárez oli huonossa kunnossa, tiedotusvälineissä oli paljon huhuja, että Barcelona etsiisi uusia ihmisiä korvaamaan hänet. Heistä Liverpoolin eteenpäin Firmino listattiin. Kuitenkin monet fanit Jalkapallo pelipaidat ovat erittäin hämmentynyt tästä.

Koska viimeisimpien uutisten mukaan Liverpool allekirjoitti sopimuksen Barcelonassa "kolme vuotta ei voi kaivaa ihmisiä Liverpoolista" myydessään Coutinhoa. Liverpool haluaa sisällyttää sopimukseen sopimuksen, joka estää Barcelonalta jatkamasta kaivamista, jotta joukkueiden kokoonpano pysyisi vakaana, ja Barcelonassa tämä sopimus hyväksyttiin saadakseen Coutinhon. Se on melkein vuosi sopimuksen solmimisesta, joten Barcelona ei voi kaivaa Liverpoolista seuraavien kahden vuoden aikana, kuten Barcelonan alkuperäisen sopimuksen Liverpoolin kanssa. Täällä olemme valmistaneet FC Barcelona pelipaita.

Barcelona on erittäin houkutteleva allekirjoitusten suhteen. Jos he lähettävät kutsun pelaajalle, pelaajien on vaikea kieltäytyä, ja Liverpool on huolissaan tästä. Jos Barcelona haluaa Philminoa korvaamaan Suárezin. Uskon, että Firminoa on vaikea kieltää.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 21-11-2018 à 07h44


|<< | 1 |  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 16-03-2018 à 13h26 | Mis à jour le 10-12-2018 à 07h21 | Note : Pas de note