Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

HALVALLAPELIASUT

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Papin arvostelee Pariisin Saint-Germain tridentiä
- Maca puhuu Messi Mestarien liigasta
- Van Dijk August paras vartija
- Inter Image -viihdepäällikkö
- Ronaldo 3 kierrosta Juventuksessa pisteytys kuivuudesta
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031
<< Mars >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter halvallapeliasut à vos favoris
 Papin arvostelee Pariisin Saint-Germain tridentiä Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Pariisi Saint-Germain hyökkäsi Trident Neymar, Mbappé ja Cavaniin ydinluvuineen. Papin on äskettäin kritisoinut heitä. Mestarien liigan mestari kohdistaa Pariisin Saint-Germainin hyökkäävä trio, väittäen, että heidän nykyinen mentaliteetti on väärä. Pariisin Saint-Germainilla on kiistaton etu Ligue 1: ssa, mutta ei voi saavuttaa erinomaisia tuloksia Mestarien liigassa. Se on myös Pariisin Saint-Germainin suurin ongelma. Fanit, joissa Jalkapallo pelipaidat odottavat myös läpimurtoaan.

Ranskalainen suojelija Papin sanoi äskettäin Pariisin sanomalehdessä: "Jos Paris Saint-Germain haluaa tehdä eron Mestarien liigassa, niin Neymar, Mbappé ja Cavai asettavat henkilökohtaiset tavoitteensa syrjään." Pariisi Saint-Germain, nämä kolme eivät ole sankareita, vain kolme itsekeskeistä ihmistä, olipa heitä korkein tai alhainen, sinun täytyy palvella ryhmää. Kuten määrä Paris Saint-Germain pelipaita, jotka omistavat tällä joukkue, kolme niistä eivät ole voittaneet vahva tiimi yhdessä, ja Ranskassa on voittamaton Paris Saint-Germain. Mutta kolmella heistä on oltava suurempia pyrkimyksiä voittaa Euroopan.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 22-09-2018 à 04h45

 Maca puhuu Messi Mestarien liigasta Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Barcelona on voittanut vain yhden Mestarien liigan pokaalin viimeisen seitsemän vuoden aikana. Monet ajattelevat, että Messi ei ole tehokas Mestarien liigassa, ja Coutinho sanoi myös, että tätä on vaikea ymmärtää. Täällä olemme valmistaneet Jalkapallo pelipaidat.

Itse asiassa paras Barcelonan historia ei ole Barcelona eikä Barcelona kolme vuotta sitten. Messi on voittanut Mestarien liigan neljä kertaa ja hänen vaikutusvaltaansa Mestarien liigassa on pieni. Voittaja 4 Mestaruusliiga 12 vuodessa. Ennen tätä Barcelonan 107-vuotinen historia voitti vain yhden Mestarien liigan. Fanit päällään FC Barcelona pelipaita vielä haluavat lisää. Monet ihmiset ovat tottuneet olemaan vastuussa Messille. Mikään Messin vaatimuksista ei ole korkea. Tämän on oltava syystä. Näyttää siltä, että Messi on velvollinen voittamaan jokaisen pelin, vuoden kaikki pelit, kaikki ottelut kaikkiin tapahtumiin ja ihmiset pyytävät häntä voittamaan ikuisesti.

Ehkä Barcelona ei voittanut Mestarien liigan pokaaleja kuin Messi. Ei ole, että Messiella ei ole paljon Mestarien liigan pokaaleja Barcelonassa, mutta Barcelonassa ei ole paljon Champion-liigan pokaaleja Messin kanssa.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 19-09-2018 à 04h50

 Van Dijk August paras vartija Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Van Dijk on oikeanpuoleinen keskuspuolustaja, joka yleensä esiintyy keskuspuolueen vasemmalla puolella, vaikka hän voi toimia myös oikeana puolustuksena. Monet fanit jalkapallo pelipaidat ovat valmiita seuraamaan häntä. Joulukuu 28, 2017, Liverpool Football Club ilmoitti virallisesti van Dijkin allekirjoittamisesta, siirtomaksu oli 75 miljoonaa puntaa, mikä virkistää maailman jalkapallon vartijan siirtopalkkion ennätyksen.

Liverpool voitti neljä Premier League -peliä elokuussa, ja van Dijkin johdolla toimiva puolustuslinja oli hyvä. Näissä neljässä pelissä van Dijk aloitti pelin. Premier League Liverpool Club ilmoitti virallisesti elokuun parhaimmista pelaajista, ja van Dijk pakotti Salahin ja Manén valinnan. Palkintoa varten van Dijk, jolla oli nro 4 Liverpool pelipaita, sanoi: "Ensinnäkin, kiitos kaikille, jotka äänestivät minulle. Tämä kuukausi on meille hieno, joten kiitos vielä kerran, että äänestin minulle. Olen erittäin tyytyväinen tähän palkintoon, mutta kaikki joukkueet ansaitsevat tämän palkinnon. Jokainen on erittäin hyvä ja menee kaikki ulos, kaikki voivat nähdä kilpailun tuloksista. "

Täällä kiitämme myös van Dijkiä tämän palkinnon voittamisesta ja toivotan hänelle onnea seuraavassa pelissä.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 17-09-2018 à 05h28

 Inter Image -viihdepäällikkö Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Inter valitsi Maltan liigan kuvailija tällä kaudella, hän on Eriksson. Eriksson käytti Inter Milan jalkapallo pelipaidat ja jalkapalloa Interin edistämiseksi. Eriksson on nyt Milanon TV-aseman jäsen ja työskenteli viime vuonna rakennetussa Milan Media Centerissä. Eriksson on myös ruotsalaisen Ibrahimovicin fani.

Eriksson alkoi pelata 6-vuotiaana. Hän soitti ruotsalaiselle supertaidelle Hammarbylle. Erikssonin jalkapallo-osaaminen on melko hyvä. Hän alkoi osallistua muotiteollisuuteen 20-vuotiaana ja on nyt malli. Brahimović-kaverina Eriksson sanoi: "Tulin Milanoon vuonna 2012, mutta Ibrahimović siirtyi juuri Milanosta Paris Saint-Germainiin. Olen todella pahoillani siitä, etten tavannut häntä täällä. Ihailen häntä kovasti, hänen elämänsä on hullu. Hän teki paljon uhrauksia tulla mestari. En koskaan pahoillani olevan Interin faneja. Loppujen lopuksi pelaajat kuten Icardi ovat vain meitä. "Sivustomme on valmistanut Inter pelipaita sinulle.

Eriksson tuli Inter-Mestarien liigan tulkiksi, ja tällä kaudella hän osallistuu Inter Milan -mestaruusliigan kanssa.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 15-09-2018 à 04h52

 Ronaldo 3 kierrosta Juventuksessa pisteytys kuivuudesta Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Ronaldo on ollut useiden ihmisten painopiste Juventuksen jälkeen, ja fanit ympäri maailmaa näyttävät katselevan, kun hän teki Serie A: n ensimmäisen maalin. Mutta kolmen viimeisen kierroksen aikana Ronaldo ei ole voittanut Serie A: ta. syystä monet fanit kanssa jalkapallo pelipaidat ovat hyvin pettyneitä.

Raskaana liikkumisena kesäikkunassa, viidenkymmenen Golden Globe-voittajan Ronaldo ei ole voinut panostaa uudessa Juventuksessa. Tämä on aiheuttanut paljon kiivasta keskustelua Italiassa. Italian liiga on kuuluisa puolustuksestaan. Paljon puolustusta rajoittaa suuresti eteenpäin joustavuutta. Juventus on saavuttanut Serie A: n kolmen pelin voittoputken ja on Ronaldo 1: n Serie A: n epäonnistunut, mutta muut luvut ovat edelleen erittäin hyviä. Ronaldo yllään Juventus pelipaita, joka auttoi löytämään ampumariput, niin tämä on painajainen muille joukkueille. Ronaldo voi olla vaikea nyt, mutta se on normaalia hyökkääjälle. Hän on houkutellut liian monta puolustavaa pelaajaa.

Jopa ilman maalia, Ronaldon rooli tuomioistuimessa on myös hyvin ilmeinen! Nykyisen Ronaldon puolesta monet ihmiset eivät ole huolissaan siitä, kun hänen ensimmäinen tavoite tulee.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 12-09-2018 à 05h44


|<< | 1 |  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 16-03-2018 à 13h26 | Mis à jour le 22-09-2018 à 04h45 | Note : Pas de note