Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

HALVALLAPELIASUT

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Mbappé saa vahvistuksen
- Messin fanit odottavat hänen paluutaan maajoukkueeseen
- Juventus voitti València 1-0 kotona
- Neymarin ja Mbappen odotetaan palaavan vahingosta
- Barcelona allekirjoittaa sopimuksen Liverpoolin kanssa
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
<< Décembre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter halvallapeliasut à vos favoris
 Will Vidal menee Interiin? Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Luotettavien lähteiden mukaan sanottiin, että FC Bayern München -valmentaja Kovač, joka ei aikonut myydä sitä, kumosi Vidalin viestin Interille. Kovač odottaa liittymistä toipumisen jälkeen. Uusi kausi on alkanut ja fanit alkavat ostaa jalkapallo pelipaidat itselleen.

Kovač sanoi: "Toivon, että Vidal voi palata joukkueeseen mahdollisimman pian ja palata takaisin." Kovač sanoi, ettei hän halunnut sanoa mitään hänen tulevaisuudestaan. Kesällä 2015 Vidal liittyi FC Bayern Münchenin Juventukseen, ja Vidal pukeutui FC Bayern München pelipaita on ollut tärkeä joukkueen jäsen. 31-vuotias on sanottu siirtyvän Interelle kesällä. Sanotaan, että niin kauan kuin hinta annetaan, FC Bayern München lähtee Vidalista ja nyt Inter ei ole antanut erityistä tarjousta, mutta heillä on vielä riittävästi luottamusta.

Jalkapallon henkilökunnan muutos on myös uusi yhdistelmä jokaiselle klubille. Suuri jalkapalloilija voi muuttaa tiimin suuntaa. Joten, onko Vidal mennä Interiin, on myös asia, jota ihmiset odottavat.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 30-07-2018 à 05h19

 Atlético Madrid saa hyvän aloituksen Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Vuonna 2018 Kansainvälinen Champions Cup, keskittyä sodan, Espanjan jättiläiset Atlético Madrid vastaan Arsenal alkaen Valioliigan. Molemmat osapuolet tulivat 1-1 koko pelin, ja peli vihdoin tuli rangaistus ottelu. Atlético Madrid voitti viimeisen voiton 4-2. Atlético Madrid fanit käyttivät jalkapallo pelipaidat juhlimaan voittoaan.

Pelin alkupuolella oli loppu, Vietto oli palloa, Atlético Madrid1-0Arsenal. Ottaa johto käsiinsä. Toisella puoliskolla, 47. minuutti, Arsenalin 17-vuotias teini laukaisi pitkän laukauksen rangaistusalueella, pallo meni suoraan oikeassa yläkulmassa, Arsenal tasoitti 1-1Atlético Madrid. Säännöllisen aikapelin lopussa kaksi joukkuetta pelasivat 1-1 ja peli otti rangaistuspotkukilpailun. Atlético Madrid maalivahti on kuin roikkuu, 3 rangaistuspotkua, rangaistus Atlético Madrid rangaistus 3-1Arsenal. Lopullinen ottelu lukkiutui 4-2Atlético Madridin lopputulokseen. Fanit ovat jo ostaneet uuden kauden Atlético Madrid pelipaita ja odottavat seuraavaan peliin.

Tässä ystävällisessä ottelussa kaksi joukkuetta ei palannut joukkueeseen kansainvälisten pelaajien määrän vuoksi, jotka osallistuivat MM-kisoihin. Samalla he antoivat myös nuorille nuorille mahdollisuuden esiintyä. Voidakaan erottua suurissa tapahtumissa.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 28-07-2018 à 03h55

 Griezmann voi jäädä Atlético Madridiin Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Griezmann liittyi Atlético Madridiin ja kasvoi nopeasti. Laituri muuttui keskukseksi. Se teki myös Griezmannin hyökkäävän pelaajan ja ylhäältä eteenpäin jalkapallon maailmassa. Monet jättiläiset ovat hänen oliivi-haaraansa. Monet fanit ostaa jalkapallo pelipaidat liittyä hänen fani ryhmä.

Viime vuoden lopusta lähtien on ollut paljon uutisia Griezmannin siirtymisestä Barcelonaan. Barcelonan pukuhuone sopi verkkoon liittyäkseen uutisiin ja niin edelleen, Barcelona varasi Griezmannin seitsemän Atlético Madrid pelipaita. Griezmannin vaimo kuitenkin puhui miehensä päätöksestä haastattelussa. Hän tuki voimakkaasti aviomieheään pysymään Atlético Madridissa: "Jos Griezmann liittyi Barcelonaan, hän oli vain Barcelonan pelaaja ja pysytti vain Atlético Madridissa, vain hänestä voisi tulla jalkapallosarjan." Barcelonan tähtien mielestä Griezmann ei todellakaan ole Atlético Madridin hyvässä asemassa, hänen vaimonsa on oikeassa.

On todennäköistä, että Griezmann pysyy Atlético Madridissa. Verrattuna Barcelonaan muuttumaan tavalliseksi pelaajaksi, Atlético Madridissa pysyminen tulee jalkapallon legenda, mielestäni se on hyvä valinta Griezmanille.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 25-07-2018 à 08h06

  Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Maailmancupin päättymisen jälkeen monet klubit ovat äskettäin lanseerineet uuden kauden pelipaidat, ja ne ovat poissa kotoa. Heidän joukossaan FC Bayern Münchenin poissa oleva jalkapallo pelipaidat on ylivoimaisesti uuden kauden pelipaita. Tämä FC Bayern München away -pelipaita ei ole pelkästään minttunvihreää väriä, vaan myös violetti raidat ja pikeepaita. Se näyttää todella hyvältä. hyvännäköinen.

Tämän pelipaita vapauttamisen jälkeen monet fanit ovat varanneet sen. Loppujen lopuksi, vaikka väri ei ole kulunut, on hyvä aloittaa kokoelma. Täytyy sanoa, että tämä FC Bayern München pelipaita julkaisu soittimallissa Rodríguez, Rodríguez jatkaa edelleen Bayernissa ensi kaudella, heillä on vielä hyvä arvio Rodríguezin asemasta ja taktiikoista Bayernin toiminnassa, joten aika on vielä liian myöhäistä.

Real Madrid haluaa esitellä Rodríguez korvaamaan Ronaldon asema ei näytä olevan toivoa, jos fanit kuten tämä pelipaita, täällä olemme valmistaneet pelipaita sinulle, tervetuloa tilaamaan.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 23-07-2018 à 08h57

 Manchester Unitedin uusi kausi pelipaidat Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Manchester United julkaisi koti-joukkueen 2018-19-kauden. USA: n kiertueella ennen uutta kausia Manchester United käyttää uutta jalkapallo pelipaidat junan radan kuvaketta ensimmäistä kertaa.

Manchester Unitedin perustamista muistoksi Manchester United rohkeasti suunnitteli mustan raidan uudet ominaisuudet keskellä ja uuden Manchester United pelipaita hartioilla. Punainen ja musta miekka yhdistetään mustilla pelipaita seilla sekä punaisilla ja mustilla sukkia. Nämä vaakasuorat raidat on kuvattu klubin virallisessa lehdistötiedotteessa "junanraiteikkuna", jossa muistetaan, että Manchester United koostui alunperin rautateistä, Manchester Unitedin alkuperäisestä nimestä Newton Heath (Lancashire ja Yorkshire Railway) kriketti ja jalkapalloseura.

Premier League muutti sääntöjä vuoden 2017-18 kauden alussa, jolloin klubi voi tulostaa sponsorin logon pelipaidat backsissa, ja fanit voivat ostaa uuden Manchester Unitedin uuden pelipaidat-pelin kautta.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 21-07-2018 à 05h03


|<< | 1 |  2   3  >>> >>|

Historique : 07-2018
 

SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 16-03-2018 à 13h26 | Mis à jour le 10-12-2018 à 07h21 | Note : Pas de note