Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

HALVALLAPELIASUT

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Mbappé saa vahvistuksen
- Messin fanit odottavat hänen paluutaan maajoukkueeseen
- Juventus voitti València 1-0 kotona
- Neymarin ja Mbappen odotetaan palaavan vahingosta
- Barcelona allekirjoittaa sopimuksen Liverpoolin kanssa
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
<< Décembre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter halvallapeliasut à vos favoris
 Ronaldo-perhe, jolla on Juventus-pelipaidat Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Ronaldo on liittynyt Juventukseen vähän aikaa ja Ronaldo on sosiaalisten verkostojensa ystäväkin myös Juventuksen asemassa. Ronaldoilla on perhe-muotokuva, jossa on Juventus-jalkapallo pelipaidat hänen instagramissansa.

Tässä kuvassa Ronaldo on perheen muotokuva. Kuvassa ovat Ronaldo ja hänen tyttöystävänsä Georgina. Ronaldo ja Georgina pukeutuivat Juventus-pelipaidat uuteen kauteen, ja hänen tyttöystävänsä Georgina pidti pienen poikansa ja Ronaldo pitää kaksi ihastuttavaa tytärtään. Keskellä seisoi mini jalka ja astui jalkapalloon. Ja kaikki neljä hänen lapsensa pukeutuivat Juventuksen kotiinsameihin, perinteiseen mustavalkoiseen raidalliseen Juventus pelipaita. Lisäksi Ronaldo nimesi tämän valokuvan: "Juventus-perhe!" Ronaldo Real Madridin lähdön jälkeen on täysin integroitu uuteen joukkueeseen.

Näyttää siltä, että Ronaldon elämä Juventuksessa on täysin integroitu. Tuo oma perheesi kokemaan elämäsi Juventuksessa. Tämä on myös tila, jota fanit iloavat.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 30-08-2018 à 04h24

 Mourinhon suhde Woodwardin kanssa heikkeni Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Manchester United ja Mourinho olivat kriisissä kauden alussa, ja Manchester United ja Mourinho raportoivat myös negatiivisista uutisista. Tänä vuonna on kolmas vuosi, jolloin Mourinho ohjasi Manchester Unitedia. Huonoja allekirjoituksia tänä kesänä Mourinhon ja Manchester Unitedin jättiläisten välinen suhde laski jäädyttämispisteeseen.Monet fanit jalkapallo pelipaidat sanoi, että se oli hyvin surullinen.

Tämän vuoden tammikuussa Woodward allekirjoitti sopimuksen, joka antoi Mourinholle suurta luottamusta. Woodward kuitenkin haluaa tuhlata Maguirea Leicester Cityssä ja Alderweireldissä Tottenham Hotspurissa. Mourinho on toistuvasti korostanut, että joukkueen takapäätä on vahvistettava, ja viime kädessä Woodwardilla ei ole mitään tekemistä, ja ristiriita kahden osapuolen välillä näkyy. Vastauksena Brighton menetykseen, Manchester Unitedin tilanne on yhä vaikeampaa tai motivoiva, Mourinho sanoi, että hänen tilanteensa on vaikeampaa menettämisen jälkeen. Niille, jotka todella pitävät työstään, on vielä vaikeampaa. Mutta sinun on myös otettava huomioon seuraavan pelin sisältö. Mourinho, mielestäni fanit jatkavat ostaa Manchester United pelipaita tukemaan hänen tiimiään.

Koska Manchester Unitedin jättiläinen ei antanut tukea Mourinhon joukkueelle, ja suljettu kesäikkuna ei voinut täydentää puolustajan roolia. Niiden välistä ristiriitaa ei vahvisteta eikä sitä voida tunnistaa.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 27-08-2018 à 04h40

 FC Bayern Münchenin verhot valmistautuvat uuteen kauteen Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

2018-2019 uuden kauden kansallisliiga on alkanut. Bundesliga aukeaa uudella kaudella. Ensimmäisen kierroksen ottelun ottelussa pelasi puolustava mestari FC Bayern München viime kaudella vastaan 1899 Hoffenheim. Fanit ovat valmiita jalkapallo pelipaidat ja eivät voi odottaa pelin aloittamista. Molemmat joukkueet ovat jo valmistautuneet Bundesliigan ensimmäiseen näyttelyyn ja pyrkivät hyvään alkuun. FC Bayern Münchenissa valmentaja Kovač käytti suljettua harjoittelumenetelmää, joka kattoi harjoittelupaikan suurella verholla estääkseen harjoittelun sisällön vuotamisen. Haluan olla FC Bayern München -valmentaja valmistautumassa uusiin taktiikoihin, mikä on enemmän houkuttelemaan monien fanien uteliaisuutta. Mielestäni puolustava mestari FC Bayern München, uudessa kaudella on myös hyvin innolla heidän tuloksistaan. FC Bayern München pelipaita on faneille uusi kausi. Vaikka 1899 Hoffenheim on myös salainen koulutus, on vielä joitakin tietoja julkaistiin. Mielestäni Bundesligan kauden puolustavien mestareiden ensimmäinen kierros varmasti houkuttelee monia faneja katsomaan.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 25-08-2018 à 03h43

 Real Madrid riita Inter Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Tilanne, jolla Real Madrid kohtelee vanhoja pelaajia, on edelleen jäällä monille pelaajille. Tämän takia, kun Real Madrida kohtasivat Ronaldoa edullisesti, kuuluisa Modrić, joka on vanha pelaaja, pelkää astua Ronaldoon. Lisää media sanoi, että Modrić siirtyy Interiin. Faniksi, joka kerran omisti Jalkapallo pelipaidat, Real Madrid ei ole optimistinen tästä tilanteesta.

Modrićin edustaja tapasi Real Madridin puheenjohtajan ja teki selväksi, että pelaaja halusi liittyä Interiin. Kuitenkin Serie A-siirtoikkuna päättyi 17. elokuuta. Näyttää siltä,että Interellä ei ole mahdollisuutta toteuttaa halu saada Modrić. Modrićin menestys teki myös monet fanit pukeutuvat Real Madrid pelipaita seuraamaan häntä. Real Madrid vetosi myös Interiin yksityisesti Modrićille. FIFA: n tiedottaja vahvisti, että hän sai Espanjan klubilta kantelun italialaisesta klubista, joka yrittää allekirjoittaa Modrićin.

Mielestäni Real Madrid ei tällä hetkellä löydä Ronaldon varmuutta, eikä joukkueella ole kykyä korvata Ronaldon pelaajia. Mielestäni Real Madrid, uuden kauden kriisi on enemmän kuin vähän.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 20-08-2018 à 04h31

 Oyarzabal hylkää Athletic Bilbaon Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Oyarzabal on espanjalainen ammattilainen jalkapalloilija ja hyökkääjä. Nyt pelaa Real Sociedadissa Espanjan jalkapalloliigassa. Kesäsiirtoikkunassa Oyarzabal joutuu myös valitsemaan klubeja. Täällä olemme valmistaneet jalkapallo pelipaidat.

Tiedotusvälineiden mukaan Oyarzabal hylkäsi Athletic Bilbaon kutsun, joka uudistaa sopimuksen Real Sociedadin kanssa. Athletic Bilbao halusi maksaa Oyarzabalin peruuttamismaksun allekirjoittamaan hänet, mutta Real Sociedad tarjosi myös merkittävän palkankorotussopimuksen. Samaan aikaan, kun PRIETO lähti joukkueesta, Oyarzabalista tulee myös yksi Real Sociedadin kapteenista, vaikka hän on tänä vuonna vain 21-vuotias. Oyarzabalista, joka jatkoi kuluvat Real Sociedad pelipaita, juuri uusittu hänen sopimuksensa vuoteen 2021 asti seitsemän kuukautta sitten. Real Sociedad paitsi vain toivoo, että hän peri PRIETOn asemaa, mutta toivoo myös, että hän voi tulla pukuhuoneen johtajaksi ja tulla klubin symbolina.

Täällä kiitämme myös Oyarzabaa uuden sopimuksen tekemisestä edelleen Real Sociedad-kilpailun johtajana. Yritä saada parempia tuloksia uudesta kaudesta.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 18-08-2018 à 03h23


|<< <<<  3   4   5   6   7  | 8 |  9   10   11   12   13   14  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 16-03-2018 à 13h26 | Mis à jour le 10-12-2018 à 07h21 | Note : Pas de note