Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

HALVALLAPELIASUT

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Lewandowski ja FC Bayern München eivät ole samaa mieltä
- AC Milan 3-1 voittaa ChievoVerona
- Barcelona 1-1 vieras València CF
- Itku nenä fanit saavat Neymar pelipaidat
- Manchester City palaa alkuun
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031
<< Octobre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter halvallapeliasut à vos favoris
 Karius jäähyväiset Liverpoolille Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Mestarien liigan loppukilpailussa toukokuussa Liverpoolin maalivahti teki kaksi keskeistä virheitä pelissä, ja monet fanit, joilla on jalkapallo pelipaidat, sanoivat olevansa surullisia. Joten Liverpool osti Brasilian maalivahti Alissonin tällä korkealla hinnalla tämän kesän siirtoikkunassa ja on ensimmäinen valinta Liverpoolin maalivahtiin.

Mestarien liigan ja karsintavirheen vuoksi Karius menetti kokonaan Liverpoolin pääaseman. Hän on pelannut 33 peliä Liverpoolissa vuodesta 2018, jossa on 16 vastustajaa ja 31 maalia. Tämä on hänen yllään Liverpool pelipaita, joka edustaa loistavaa ennätystä. Joukkueen alkuperäinen aloituspaikka, Karius, laitettiin Tuboik Besiktaş J.K: lle ja molemmat osapuolet allekirjoittivat kaksi vuotta. Jos Karius voi pelata yli puolet kilpailusta ja saada eurooppalaista sotaa, Beşiktaş J.K. odotetaan ostavan sen. Maalivahti antaa jäähyväiset viestin Liverpool fanit heti, kun he alkavat kahden vuoden vuokrasopimuksen Beşiktaş J.K. Karius sanoi: "Olen erittäin kiitollinen kaikille Liverpoolin faneille heidän tukemisestaan. Tähän asti et ole koskaan antanut minua yksin."

Beşiktaş J.K. pelaa 1-1 tasapeliä FK Partizania vastaan UEFA: n Cup-pelin ensimmäisellä kierroksella. Seuraava kierros järjestetään torstaina, ja Kariuksen odotetaan tulevan uuden omistajan ensimmäiseen näyttelyyn.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 31-08-2018 à 04h32

 Ronaldo-perhe, jolla on Juventus-pelipaidat Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Ronaldo on liittynyt Juventukseen vähän aikaa ja Ronaldo on sosiaalisten verkostojensa ystäväkin myös Juventuksen asemassa. Ronaldoilla on perhe-muotokuva, jossa on Juventus-jalkapallo pelipaidat hänen instagramissansa.

Tässä kuvassa Ronaldo on perheen muotokuva. Kuvassa ovat Ronaldo ja hänen tyttöystävänsä Georgina. Ronaldo ja Georgina pukeutuivat Juventus-pelipaidat uuteen kauteen, ja hänen tyttöystävänsä Georgina pidti pienen poikansa ja Ronaldo pitää kaksi ihastuttavaa tytärtään. Keskellä seisoi mini jalka ja astui jalkapalloon. Ja kaikki neljä hänen lapsensa pukeutuivat Juventuksen kotiinsameihin, perinteiseen mustavalkoiseen raidalliseen Juventus pelipaita. Lisäksi Ronaldo nimesi tämän valokuvan: "Juventus-perhe!" Ronaldo Real Madridin lähdön jälkeen on täysin integroitu uuteen joukkueeseen.

Näyttää siltä, että Ronaldon elämä Juventuksessa on täysin integroitu. Tuo oma perheesi kokemaan elämäsi Juventuksessa. Tämä on myös tila, jota fanit iloavat.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 30-08-2018 à 04h24

 Mourinhon suhde Woodwardin kanssa heikkeni Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Manchester United ja Mourinho olivat kriisissä kauden alussa, ja Manchester United ja Mourinho raportoivat myös negatiivisista uutisista. Tänä vuonna on kolmas vuosi, jolloin Mourinho ohjasi Manchester Unitedia. Huonoja allekirjoituksia tänä kesänä Mourinhon ja Manchester Unitedin jättiläisten välinen suhde laski jäädyttämispisteeseen.Monet fanit jalkapallo pelipaidat sanoi, että se oli hyvin surullinen.

Tämän vuoden tammikuussa Woodward allekirjoitti sopimuksen, joka antoi Mourinholle suurta luottamusta. Woodward kuitenkin haluaa tuhlata Maguirea Leicester Cityssä ja Alderweireldissä Tottenham Hotspurissa. Mourinho on toistuvasti korostanut, että joukkueen takapäätä on vahvistettava, ja viime kädessä Woodwardilla ei ole mitään tekemistä, ja ristiriita kahden osapuolen välillä näkyy. Vastauksena Brighton menetykseen, Manchester Unitedin tilanne on yhä vaikeampaa tai motivoiva, Mourinho sanoi, että hänen tilanteensa on vaikeampaa menettämisen jälkeen. Niille, jotka todella pitävät työstään, on vielä vaikeampaa. Mutta sinun on myös otettava huomioon seuraavan pelin sisältö. Mourinho, mielestäni fanit jatkavat ostaa Manchester United pelipaita tukemaan hänen tiimiään.

Koska Manchester Unitedin jättiläinen ei antanut tukea Mourinhon joukkueelle, ja suljettu kesäikkuna ei voinut täydentää puolustajan roolia. Niiden välistä ristiriitaa ei vahvisteta eikä sitä voida tunnistaa.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 27-08-2018 à 04h40

 FC Bayern Münchenin verhot valmistautuvat uuteen kauteen Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

2018-2019 uuden kauden kansallisliiga on alkanut. Bundesliga aukeaa uudella kaudella. Ensimmäisen kierroksen ottelun ottelussa pelasi puolustava mestari FC Bayern München viime kaudella vastaan 1899 Hoffenheim. Fanit ovat valmiita jalkapallo pelipaidat ja eivät voi odottaa pelin aloittamista. Molemmat joukkueet ovat jo valmistautuneet Bundesliigan ensimmäiseen näyttelyyn ja pyrkivät hyvään alkuun. FC Bayern Münchenissa valmentaja Kovač käytti suljettua harjoittelumenetelmää, joka kattoi harjoittelupaikan suurella verholla estääkseen harjoittelun sisällön vuotamisen. Haluan olla FC Bayern München -valmentaja valmistautumassa uusiin taktiikoihin, mikä on enemmän houkuttelemaan monien fanien uteliaisuutta. Mielestäni puolustava mestari FC Bayern München, uudessa kaudella on myös hyvin innolla heidän tuloksistaan. FC Bayern München pelipaita on faneille uusi kausi. Vaikka 1899 Hoffenheim on myös salainen koulutus, on vielä joitakin tietoja julkaistiin. Mielestäni Bundesligan kauden puolustavien mestareiden ensimmäinen kierros varmasti houkuttelee monia faneja katsomaan.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 25-08-2018 à 03h43

 Real Madrid riita Inter Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Tilanne, jolla Real Madrid kohtelee vanhoja pelaajia, on edelleen jäällä monille pelaajille. Tämän takia, kun Real Madrida kohtasivat Ronaldoa edullisesti, kuuluisa Modrić, joka on vanha pelaaja, pelkää astua Ronaldoon. Lisää media sanoi, että Modrić siirtyy Interiin. Faniksi, joka kerran omisti Jalkapallo pelipaidat, Real Madrid ei ole optimistinen tästä tilanteesta.

Modrićin edustaja tapasi Real Madridin puheenjohtajan ja teki selväksi, että pelaaja halusi liittyä Interiin. Kuitenkin Serie A-siirtoikkuna päättyi 17. elokuuta. Näyttää siltä,että Interellä ei ole mahdollisuutta toteuttaa halu saada Modrić. Modrićin menestys teki myös monet fanit pukeutuvat Real Madrid pelipaita seuraamaan häntä. Real Madrid vetosi myös Interiin yksityisesti Modrićille. FIFA: n tiedottaja vahvisti, että hän sai Espanjan klubilta kantelun italialaisesta klubista, joka yrittää allekirjoittaa Modrićin.

Mielestäni Real Madrid ei tällä hetkellä löydä Ronaldon varmuutta, eikä joukkueella ole kykyä korvata Ronaldon pelaajia. Mielestäni Real Madrid, uuden kauden kriisi on enemmän kuin vähän.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 20-08-2018 à 04h31


|<< <<<  1   2   3  | 4 |  5   6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 16-03-2018 à 13h26 | Mis à jour le 15-10-2018 à 08h17 | Note : Pas de note