Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

HALVALLAPELIASUT

Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Mbappé saa vahvistuksen
- Messin fanit odottavat hänen paluutaan maajoukkueeseen
- Juventus voitti València 1-0 kotona
- Neymarin ja Mbappen odotetaan palaavan vahingosta
- Barcelona allekirjoittaa sopimuksen Liverpoolin kanssa
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
<< Décembre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter halvallapeliasut à vos favoris
 Syyt, miksi Neymar ei käytä. 10 pelipaidat Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Neymar-paita Paris Saint-Germainissa, joka ei päällä. 10 Jalkapallo pelipaidat on aina tuntenut faneja. Kuitenkin, ennen kuin Neymar oli muissa klubeissa, Neymarilla oli 11. pelipaidat. Siksi monet fanit pitävät aina kysymyksiä. Miksi Neymar ei säilytä numeroita?

Tänään, Neymar vastasi tähän kysymykseen haastattelussa tiedotusvälineiden kanssa. Neymar sanoi haastattelussa: "Robinho on aina ollut minun suurin idoli, kun olin vielä Santosin kanssa. Myöhemmin Robinho tuli takaisin, minun on kunnioitettava häntä, joten valitsin nro 11, joka on minun toinen suosikki." Sitten Neymar puhui Brasilian ei. 10 Paris Saint-Germain pelipaita: "Ennen Confederations Cupia sanoin Scolarille, että halusin käyttää nro 7 tai nro 11. Tällä kertaa Alves tuli ja sanoi minulle, 10. sijalle, laita se, sinun on pukeuduttava kymmenenneksi pelipaidat."

Neymar, jolla oli 11. Barcelonan pelipaidat, yllätti kymmenes pelipaidat, kun hän muutti Paris Saint-Germainiin. Nro. 10 jersey on pyhä numero jalkapallossa ja se on kunnioitettava luku.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 27-10-2018 à 04h03

 Inter 1-0 AC Milan 7-pelin voittoputki Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Serie A: n 9. kierroksella Inter kohtasi Meazzan stadionia vastaan kilpailija AC Milan. Inter on säilyttänyt kuuden pelin voittoputken erilaisiin tapahtumiin, ja niiden huippuosaamista on rakasti monet fanit päällään jalkapallo pelipaidat.

Pelin ensimmäinen puoli alkoi. Pelin yhdennentoista minuutilla Icardi ja Musacchio olivat molemmilla tavoite ensimmäisellä puoliskolla, ja heidät tuomittiin pahaksi. Alkupuolisko päättyi molemmilla puolilla 0-0. Toinen puoli oli helppo taistella. Molemmat puolet ovat tasaisesti sovitettuja eikä saavutuksia ole. Peli tuli pysäytysvaiheeseen. Toisen minuutin välein, Icardi yllään Inter pelipaita, tarttui otsikko ja rikkoi tavoite auttaa Inter Milan voittaa AC Milan. Lopulta Inter 1-0 voitti AC Milan, Inter-joukkueen 7-pelin voittoputki, lopettaen AC-Milanon kolmen pelin voittoputken.Tässä pelissä Inter lopulta voitti AC Milan 1-0, Inter sijoittui kolmanneksi Serie A sijoitukset. Se on 2 pistettä Napoli, toinen paikka. Tämä kausi on myös erittäin hyvä tulos. Toivotan heille parempia.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 24-10-2018 à 07h34

 Modrić yllätti Ronaldo Zidanen lähtöä Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Modrić kilpaili Kroatian MM-kisoissa tänä kesänä ja johti Kroatia maailmancupin runner-upiin. Ronaldo siirtyi myös Juventukseen pian World Cup -matkansa päättymisen jälkeen. Modrić sanoi, että Zidane ja Ronaldo jättivät hänet yllättyneeksi, hän ajatteli Portugalin pysyvän Real Madridissa. Täällä olemme valmistaneet jalkapallo pelipaidat.

Modrić myöntää, ettei hän odottanut Zidanea ja Ronaldoa lähtemästä joukkueesta. Kun Ronaldon huhut jätettiin joukkueelle, panostamme myös siihen, aikooko hän mennä vai ei. Meillä kaikilla on luottamusta siihen, että hän pysyy Real Madridissa, mutta kaikkien on tehtävä omat päätöksensä. Zidane on myös minun idoli. On todella onnekas, että voin työskennellä hänen kanssaan. Joskus hän pelaa ja leikkii kanssamme. Hän myönsi, ettei hän odottanut Zidanea ja Ronaldoa lähtemästä joukkueesta. Fanit odottavat, että Modrić-Real Madrid pelipaita-numero jatkuu pelissä. Vaikka Modrić oli myös kuuma Interille siirtoikkunan aikana, Modrić ei onnistunut siirrossa.

Inter ei lopettanut Modrićin ostoa ja Modrić halusi myös lähteä Real Madridista, niin sitten Modrić lopulta tekee niin? Odotamme sitä yhdessä.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 22-10-2018 à 05h41

 Atlético Madrid haluaa Simeone jatkaa uudistumistaan Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Syntynyt Buenos Airesissa, Argentiinassa, Simeone on argentiinalainen jalkapallovalmentaja ja entinen jalkapalloilija ja yksi jalkapallon maailman parhaista argentiinalaisista supertähdistä. Tällä hetkellä valmennetaan Espanjan joukkue Atlético Madrid. Tällä hetkellä Simeonin sopimus on päättynyt, joten ulkomaalainen on huolestunut Simeonin olinpaikasta. Urheilua varten on nyt monia lapsille tarkoitettuja Jalkapallo pelipaidat.

Atlético Madridin toimitusjohtaja Malinger haastateltiin tiedotusvälineiden kautta ja keskusteli joukkueen valmentaja Simeonen uudistamisesta. Hän sanoi, että uusiminen on täydellinen valinta molemmille osapuolille. "Simeonen ja Atlético Madridin välinen yhteistyö on mielestäni kaikille osapuolille siunaus, sillä klubille, faneille, hänelle on sama asia, olemme kasvaneet paljon yhdessä, toivottavasti voimme jatkaa tätä tulevina vuosina. " Verkkokaupasta myy Atlético Madrid pelipaita, tervetuloa kuulemaan.

Simeonen uusimista koskeva kysymys on otettu esityslistalle, ja fanit odottavat myös Simeonin lopullista valintaa.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 20-10-2018 à 04h39

 Lewandowski ja FC Bayern München eivät ole samaa mieltä Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Tämä kausi, FC Bayern München avattiin korkealla ja matala, mutta myös neljä peliä jokaisessa tapahtumassa, joukkue ei hyökännyt innostuneesti. On paljon huhuja siitä, että Lewandowski jättää FC Bayern Münchenin tänä kesänä. Mutta lopputulos oli, että Levan ei mennyt minnekään ja päätti pysyä FC Bayern Münchenissä. Seuraavaksi Lewandowski jatkaa kulumista jalkapallo pelipaidat.

Äskettäin haastattelussa Lewandowski paljasti vielä lisätietoja. Puolan hyökkääjä sanoi, että syy hänen siirtoon oli, koska hän oli tyytymätön klubin outo-politiikkaan. Lewandowski sanoi: "En ole koskaan ajatellut sitä. Olen saanut paljon lainauksia, mutta kun tunnen klubin outoa politiikkaa, päätin sanoa sen ääneen, haluan näyttää sen ulkomaailmalle, jos kaikki ei ole täällä sopii minulle., niin voin lähteä. " Jos Lewandowski lähtee, tulee olemaan paljon fanit, joissa FC Bayern München pelipaita ovat hyvin järkyttyneitä.Vaikka Lewandowski sanoi, että se pysyy klubissa. Jos FC Bayern München -politiikka ei kuitenkaan ole muuttunut, Lewandowski lähtee ennemmin tai myöhemmin.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 15-10-2018 à 08h17


|<< <<<  1   2   3  | 4 |  5   6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 16-03-2018 à 13h26 | Mis à jour le 10-12-2018 à 07h21 | Note : Pas de note